top of page
Madame Curry-Ayurveda-Yoga-gezonde voedi
NAMASTE

Mijn inspiratie voor Indische curry's ontstond zo'n tien jaar geleden toen ik voor mijn studies in Indië woonde. Ik herinner me de eerste curry die ik toen at alsof het gisteren was, wat een smaak! Ik was verbaasd dat deze intensiteit werd gecreëerd door de eenvoudige combinatie van groenten en kruiden.​

De authentieke, Indische keuken vindt zijn roots in Ayurveda, een gezondheidswetenschap die food is medicine als motto uitdraagt en werkt met pure, natuurlijke ingrediënten, zonder geraffineerde toevoegingen of bewaarmiddelen. Er zijn ontelbare lactose- en glutenvrije opties, aantrekkelijke alternatieven voor vegetariërs of veganisten en vlees wordt bewust geconsumeerd. Elke voedselcombinatie wordt bewust gekozen en heeft positieve gezondheidseffecten.

AYURVEDA 
AT THE RIVERSIDE

Doorheen de jaren begon ik te experimenteren met de Indische keuken in m’n eigen, Belgische keuken en ondervond ik deze positieve effecten aan den lijve. Ik trok het land rond om deze aroma's te verspreiden en enkele 100de curries later trok ik terug naar Indië om me theoretische bij te scholen in Ayurveda. Aan een prachtige rivier kreeg ik intensief les in  Ayurveda door gediplomeerde dokters. Ik leerde van de bron alle grondbeginselen van deze gezondheidswetenschap en hoe ik in alle respect deze wijsheid en kookkunsten verder kan delen met de mensen om me heen... Met liefde en vele kruiden!

Madame Curry-Ayurveda-Yoga-gezonde voedi
bottom of page